Panorama’s

Met een panorama kunt u nog realistischer een toekomstige locatie bezoeken. U kunt als het ware virtueel een kijkje nemen en 360 graden rondkijken op vooraf bepaalde plaatsen in een 3d model.

Een panorama bestaat uit een aantal ‘gerenderde’ afbeeldingen en kan op diverse manieren gepresenteerd worden. Hieronder kunt u een voorbeeld voor op een website bekijken. Deze kunt u bedienen door in het venster de linkermuisknop ingedrukt te houden en vervolgens de muis te bewegen in de richting van waar u wilt kijken.

⇒ Klik hier om naar de panorama te gaan ⇐

Een andere manier om een panorama te presenteren is met de iPhone en iPad app van iVisit 3d. Hiermee kunt u bijvoorbeeld naar de locatie gaan van de panorama en daar met de iPad in de hand bekijken hoe het er in de toekomst uit komt te zien.

Om een panorama te maken dient eerst de locatie volledig driedimensionaal getekend te worden. Door daarna extra realisme toe te voegen zoals verlichting en decoratie wordt een panorama nog mooier en leuker om naar te kijken. Als u al een (digitaal)ontwerp heeft kunnen wij deze voor u driedimensionaal maken en verwerken tot een panorama.

Geplaatst in Diensten en getagd met , , , .