CoFlex Bouw Infra

CoFlex Bouw Infra 2013

In opdracht van Noordhoff Uitgevers heeft 3Dimensions ook in 2013 diverse visualisaties gemaakt voor het onderwijsplatform CoFlex Bouw en Infra. Met CoFlex kunnen studenten op een interactieve wijze online informatie zoeken welke betrekking heeft op hun MBO opleiding in de Bouw of Infratechniek.

De afbeeldingen zijn verwerkt in de online applicatie zodat studenten een zoekplaatje te zien krijgen. In deze afbeeldingen zitten verborgen onderwerpen (bijvoorbeeld fundering) welke open gaan wanneer men met de muis in de buurt komt. Door er vervolgens op te klikken gaat men direct naar de theorie over het betreffende onderwerp.

Een toevoeging voor dit jaar zijn de proces afbeeldingen. Met deze afbeeldingen wordt het bouwproces gevisualiseerd voor de studenten. Door met de muis van links naar rechts over de afbeelding te gaan in de applicatie krijgt de student het bouwproces stap voor stap te zien. De uitgewerkte afbeeldingen bestaan uit de volgende fasen:

  1. Schets Ontwerp
  2. Technisch Ontwerp
  3. Bouw
  4. In gebruik
  5. Onderhoud

(klik op een afbeelding om deze te vergroten)

Geplaatst in Artist impressions, Portfolio en getagd met , , .