Fotorealistische visualisatie

Fotorealistische Visualisaties

3Dimensions kan voor u fotorealistische visualisaties maken van diverse onderwerpen. Of het nu gaat om een nieuw elektronische apparaat of een nieuwbouwwoning.

Zoals men zegt: Een plaatje zegt meer dan duizend woorden! Deze visualisaties, ook wel ‘Artist impressions’ genoemd, kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om onderwerpen die nog niet gemaakt of gebouwd zijn, weer te geven in hun toekomstige staat. Dit doen wij door het onderwerp eerst 3d te tekenen en vervolgens in een virtueel getekende wereld of studio te plaatsen. Hiervan worden dan door de computer licht-berekeningen gemaakt, zogenoemde ‘renders’, waardoor het onderwerp tot leven komt in een afbeelding.

Voor voorbeelden van fotorealistische visualisaties kun u gaan naar ons speciale Artist impressions portfolio.

Geplaatst in Diensten en getagd met , , .