HTC Vive VR

Virtual Reality

Sinds 2017 bieden wij ook diensten op het gebied van Virtual Reality. Met deze techniek kunt u virtueel een kijkje nemen in een 3d omgeving. Dit kan van alles zijn zoals bijvoorbeeld een nieuwe inrichting van een ruimte, een nieuwbouw woning of een trainingsomgeving. Wij kunnen zowel uw eigen 3d Model “VR-Ready” maken als zelf voor u een 3d model tekenen.

Met onze Virtual Reality bril en software kunt u door de 3d omgeving wandelen om zo bijvoorbeeld een ontwerp goed te kunnen beoordelen. Deze “VR-Sessie” kunnen wij volledig verzorgen op locatie. Het enige wat u dan nodig heeft is een ruimte van minimaal 5,0 x 5,0 × 2,5 meter. Een kleinere ruimte is ook mogelijk maar het lopen in de omgeving wordt dan beperkt.

Vraag bij ons een offerte aan via info@3dimensions.nl

Geplaatst in Diensten en getagd met , , , .