VR-Demo’s Allinq All-Labs

Voor Allinq hebben wij een aantal VR-Demo’s gemaakt en gegeven om de mogelijkheden hiervan te laten zien maar ook zelf te ontdekken. Het toekomstige ontwerp van de opleidingsruimte van Allinq is hiervoor 3d gemodelleerd en verwerkt in Virtual Reality. Verder zijn er ook een aantal interactieve elementen toegevoegd zoals video’s op schermen en deuren die open en dicht gedaan kunnen worden.

Met de HTC Vive konden de deelnemers vervolgens zelfstandig door de nieuwe ruimte “lopen” en alle nieuwe onderdelen bekijken. Het is bijzonder om te zien hoe enthousiast iedereen tijdens deze demonstraties was. Verder is het mooi om te zien hoe alle deelnemers op hun eigen manier de virtuele omgeving ontdekken.

Voor dit project zijn in het voortraject ook diverse artist impressions gemaakt evenals een plattegrond van het ontwerp.

Video

Afbeeldingen

Tags: , , , , , , , ,