Virtual Reality

Hoe ervaar je hoe het is om in een zendmast van ca. 35 meter hoog te werken, zonder dat je er echt in moet klimmen? Hoe rijd je over een wegontwerp zonder dat deze al aangelegd is?

De oplossing is Virtual Reality!

Wij ontwikkelen voor diverse platformen zoals SteamVR, Oculus (Meta) en PicoXR

Wij creëren in samenwerken met onze klanten de meest uiteenlopen Virtual Reality ervaringen. Zo kunt u uw ontwerp in Virtual Reality beoordelen of aan belanghebbende presenteren. Maar kunt u ook een training laten ontwikkelen die ervoor zorgt dat uw werknemers goed voorbereid zij op het echte werk, en kunnen deze werknemers beoordelen of zij geschikt zijn om in die zendmast op 35 meter hoogte te werken.

De technieken die wij gebruiken komen uit de game-wereld en leveren hoogwaardige weergave en realtime interactieve ervaringen op.

Met de komst van standalone headsets zoals de Oculus (Meta) Quest en de Pico Neo 3 Pro, is er lang niet altijd meer een krachtige PC nodig om een mooie VR ervaring te creëren.

Wij kunnen voor u ook de presentatie verzorgen door met onze hardware bij u langs te komen. Als u het eerst wilt zien voordat u het gelooft, dan komen wij vrijblijvend langs voor een demo.