Virtual Reality

Hoe is het om in een zendmast van ca. 35 meter hoog te werken, zonder dat je er echt in moet klimmen? Hoe loop je over een wegontwerp zonder dat deze al aangelegd is?

De oplossing is Virtual Reality!

De hardware waar wij over beschikken
HTC Vive, HTC Vive Pro en Oculus Rift S en Oculus Quest

Wij creëren in samenwerken met onze klanten de meest uiteenlopen Virtual Reality ervaringen. Zo kunt u uw ontwerp in Virtual Reality beoordelen of aan belanghebbende presenteren. Maar kunt u ook een training laten ontwikkelen die er voor zorgt dat uw werknemers goed voorbereid het échte werk gaan uitvoeren. En kunnen deze werknemers beoordelen of zij geschikt zijn om in die zendmast op 35 meter hoog te werken.

De technieken die wij gebruiken komen uit de game-wereld en leveren hoogwaardige weergave en realtime interactieve ervaringen op. De applicaties die wij ontwikkelen zijn ook op de meeste redelijk krachtige pc’s zonder VR-Bril te bekijken mocht deze luxe niet aanwezig zijn.

Wij kunnen voor u ook de presentatie verzorgen door met onze hardware bij u langs te komen. En als u het eerst wilt zien voordat u het gelooft, dan komen wij vrijblijvend langs voor een demo.