Visualisatie

Wilt u meer inzicht krijgen in belichting van een gebouw of woonstraat en dit visueel presenteren aan uw klant of belanghebbende? Wilt u dit presenteren in een powerpoint, filmpje of interactieve applicatie?

Zoals met zegt: “Een plaatje zegt meer dan duizend woorden”. Met visualisaties kunt u vertellen wat u met een lap tekst niet kunt. Visualisaties zijn er in vele soorten en maten. Wij richten ons op drie varianten, namelijk: Stills / Artist Impression, Interactieve Visualisaties en Animaties.

Stills / Artist Impressions

Enkele voorbeelden van Artist Impressions:

Interactieve visualisaties

Een interactieve visualisatie is een applicatie waar je zelf dingen in kunt aanpassen. Dit kan zowel standalone een windows applicatie zijn of een webpagina op basis van WebGL.

Animaties

Hieronder kunt u een voorbeeld 3d animatie bekijken. Voor meer video’s kunt u ons YouTube kanaal bezoeken.

3d PDF

In een 3d PDF kan op eenvoudige wijze een 3d model worden bekeken zonder dure aanvullende software. Verder kunnen ook animaties toegevoegd worden om bijvoorbeeld de werking van een product te simuleren of door een 3d ruimte te wandelen. Het enige wat de gebruiker nodig heeft is de meeste recente versie (gratis) van Adobe Reader® om de 3d modellen te kunnen openen en bekijken.

3Dimensions kan voor u de modellen tekenen maar als u al een 3d model heeft kunt u deze ook door 3Dimensions in een 3d PDF laten verwerken. Verder kunnen aan de modellen ook animaties worden toegekend van bijvoorbeeld het simpel openslaan van een deur tot complexe animaties van een product of een proces. Handig voor bijvoorbeeld een constructie handleiding.