Tauw Shoreliner in Virtual Reality op de Wereldhavendagen

De Shoreliner van Tauw is tijdens de Wereldhavendagen te beleven geweest in Virtual Reality. Het Virtual Reality Model is door ons in samenwerking met Tauw in korte tijd ontwikkeld tot een mooi en levendige VR ervaring. Nu kun je virtueel een duik nemen en de Shoreliner bekijken, zowel boven als onderwater. De aangeleverde ontwerptekeningen zijn aangevuld met dynamische content zoals zwemmende vissen en een vrachtwagen die het plastic kan verwijderen met een grijper.

De gebruiker heeft controle over de tijd waarmee het verschil tussen Eb en Vloed mooi zichtbaar wordt. Verder bestaat de manier van verplaatsen uit een combinatie van zwemen en teleportatie om overal in het model te kunnen kijken.

Belangrijkste features

 • Zwemmen in VR
 • Eb en vloed simulatie
 • Plastic afval met physics gesimuleerd
 • Geanimeerde kraan
 • Achtergrond verkeer
 • Geanimeerde dieren
  • Zwemmende vissen
  • Vliegende vogels
  • Diverse verborgen dieren

Tags: , , , ,