Tensa Voegovergang

In opdracht van Tensa heeft 3Dimensions een 3d animatie gemaakt van een nieuw type voegovergang.

Een voegovergang wordt gebruikt om de overgang voor automobilisten tussen de verschillende brugdelen of een brug en het vaste land zo soepel mogelijk te maken. Verder vangt voegovergang de werkende krachten in het brugdek door weersomstandigheden op en voert het regenwater af zodat dit niet op de onderliggende omgeving valt.

Het bijzondere aan de Stillis voegovergang is dat deze, zoals de naam al zegt, stil is. Een tweede bijzonderheid is dat er maar één type staalelement nodig is om aan weerszijde te gebruiken.

De animatie is bedoeld om te laten zien welke stappen er nodig zijn om het product aan te brengen op een voeg en ook om te laten zien dat het om standaard elementen gaat die gemakkelijk in de voeg aan te brengen zijn.

Afbeelding

De animatie

Tags: , , , ,