Cold Cube

Koudegang

In opdracht van Hets BV in Barendrecht heeft 3Dimensions een 3d animatie gemaakt van een Koudegang. Een Koudegang wordt in de telecom-wereld gebruikt om hardware in telecomruimtes zo optimaal mogelijk te koelen.

Het bijzondere aan de Koudegang van Hets is de flexibiliteit van het systeem. Bijna elke afmeting kan gemaakt worden en na geplaatst te zijn kan de Koudegang nog aangepast worden om bijvoorbeeld ander formaat kasten te plaatsen.

De opdracht van Hets aan 3Dimensions was dan ook om die flexibiliteit zo duidelijk mogelijk weer te geven in de animatie. Zie hieronder het resultaat:

Download 3d PDF:

Koudegang 3d
Koudegang 3d
Koudegang 3d.pdf
2.7 MiB
175 Downloads
Details...

(klik op een afbeelding om deze te vergroten)

 

Geplaatst in Animatie, Portfolio en getagd met , , , , .