CoFlex Bouw-Infra

In opdracht van Noordhoff Uitgevers heeft 3Dimensions diverse visualisaties gemaakt voor het onderwijsplatform CoFlex Bouw en Infra. Met CoFlex kunnen studenten op een interactieve wijze online informatie zoeken welke betrekking heeft op hun MBO opleiding in de Bouw of Infratechniek.

De afbeeldingen zijn verwerkt in de online applicatie zodat studenten een zoekplaatje te zien krijgen. In deze afbeeldingen zitten verborgen onderwerpen (bijvoorbeeld fundering) welke open gaan wanneer men met de muis in de buurt komt. Door er vervolgens op te klikken gaat men direct naar de theorie over het betreffende onderwerp.

Andere afbeeldingen geven weer een bouwproces aan, door van links naar rechts in de software er overheen te gaan veranderd het plaatje naar de betreffende bouwfase.

Een selectie van afbeeldingen:

Tags: , ,