Brochure Cold Cube Rittal

In opdracht van Rittal heeft 3Dimensions een brochure gemaakt van het Cold Cube / Hot Cube systeem.

Dit systeem kan op erg veel verschillende manieren ingezet worden in telecommunicatie ruimtes. Het systeem zorgt voor een verbeterde aan- en afvoer van koude en warme lucht waardoor de gevoelige apparatuur beter gekoeld blijft.

Werkwijze

Het basisontwerp was al door Rittal vastgelegd in de huisstijl. De brochure is daarna ingevuld met de aangeleverde informatie en zijn de afbeeldingen toegevoegd. Omdat 3Dimensions in het verleden van hetzelfde systeem al een 3d animatie heeft gemaakt konden de afbeeldingen die toen gemaakt waren mooi hergebruikt worden. Verder is er een 3D-PDF versie gemaakt om digitaal naar klanten te kunnen sturen zodat de Cold Cube in 3d bekeken kan worden in Adobe Reader.

Bestanden

Tags: , , , ,